Hoe werkt het?

Welkom op studiebrochures.nl. Ben jij aan het oriënteren op een nieuwe opleiding voor je studiekeuze en moet je steeds afzonderlijk diverse sites benaderen om een brochure aan te vragen? Wij bieden een snelle en gemakkelijke oplossing. Studiebrochures.nl is hét ideale platform om in enkele eenvoudige stappen online een opledingsbrochure over uw interesses aan te vragen en je studiekeuze te vergemakkelijken. Deze gebruiksvriendelijke website is bedoeld voor toekomstige studenten en cursisten die zich oriënteren op het volgen van een nieuwe opleiding.

Door aan te geven of u wil studeren in het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) of Wetenschappelijk Onderwijs (WO) komt u bij de volgende stap terecht. Vervolgens krijgt u de keuze uit verschillende richtingen, waarvan u er één kunt kiezen. Door deze aan te klikken, verschijnt de volgende optie met de desbetreffende opleidingen binnen deze studierichting. Hierbij heeft u de keuze gemaakt om informatie te verschaffen over een bepaalde opleiding. U kunt er voor kiezen om nog een brochure toe te voegen. Als dit niet het geval is, vinkt u Nee aan en kiest Volgende.

U komt aan bij de volgende en tevens laatste stap. Op deze pagina vult u uw gegevens in, waarna de opleidingsbrochure(s) van de desbetreffende opleiding(en) naar u worden gemaild en/of verzonden. De door u aangevraagde brochure kunt u binnen 5 werkdagen verwachten.

Kort samengevat zijn de voordelen van Studiebrochures.nl:

  • Aanvragen van opleidingsbrochures en studiebrochures is gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig
  • Nooit meer het hele internet doorspitten en meerdere keren je gegevens invullen om je studiebrochures te ontvangen.
  • Ideaal voor Studiekeuze